Arxiu de la CAT i TdMxI

17-10-2009 L'assemblea del CAT escull els seus representantsEn Marc Roura ha estat escollit portaveu de la CAT, i l'Andreu Blanco i la Montserrat Junqué seran els coordinadors de l'entitat Torroellenca.

L'assemblea de la Coordinadora per a l'Autodeterminació a Torroella, entitat creada recentment amb la missió d'organitzar una consulta popular sobre la independència de Catalunya al municipi de Torroella de Montgrí-L'Estartit, ha escollit aquest dissabte dia 17 d'octubre les persones encarregades de dirigir i coordinar l'entitat.

El portaveu del CAT serà en Marc Roura, i l'Andreu Blanco i la Montserrat Junqué han estat nomenats per l'assemblea de l'entitat coordinadors generals.

A partir d'ara els coordinadors generals seran els encarregats d'impulsar els preparatius per a la celebració d'una consulta popular a Torroella de Montgrí i L'Estartit, i de convocar als seus veïns a participar-hi.

L'assemblea, que s'ha portat a terme a la sala d'actes de la Casa Pastors de Torroella de Montgrí, i que ha comptat amb la presència d'una quarantena de persones, també ha escollit els membres que formaran part de les diverses comissions sectorials que s'han creat.

Per tal de fer més efectiu els treballs que s'han de portar a terme per fer efectiva la consulta popular, s'ha creat la comissió de campanya i relacions amb les entitats, la comissió de tresoreria, la comissió de formació, la comissió de logística, la comissió de comunicació, la comissió de seguretat i la comissió d'informàtica.<< Enrera