Arxiu de la CAT i TdMxI

12-11-2009 La convocatòria de consulta popular ja és una realitat.El proper 13 de desembre tots els Torroellencs tindrem l'oportunitat de manifestar democràticament la nostra posició sobre la independència de Catalunya.

El principal objectiu de la Coordinadora per a l’Autodeterminació a Torroella és aconseguir que aquesta consulta sigui un èxit de participació, i per això ens cal comunicar a tota la vila la importància d’aquest esdeveniment.

Tenim una comissió de campanya que està fent un gran treball, ja han projectat com fer arribar aquest missatge a tothom i estan elaborant els programes i les pancartes informatives.

Hem elaborat un pressupost seguint les pautes del que es va fer per a la consulta d’Arenys de Munt. Calculem destinar a l’organització de la consulta aproximadament 0,10 € per habitant.

Col•laborem-hi tots, cadascú en la mesura de les seves possibilitats, posem-hi 5, 10, 20 € o el que considerem que podem donar.

La col•laboració de tots ens és imprescindible per tal d'engegar l’activitat, doncs la resta de contribucions no arribaran fins cap al final de la campanya. Per això us demano que feu la vostra aportació el més aviat possible, no ho deixeu pel final.

Tenim un compte obert a La Caixa on podeu fer l'aportació de forma anònima o indicant el vostre nom, és:

La Caixa 2100.0038.41.0200495164

Tots els comptes de la Coordinadora són públics per a tots els seus membres, garantint així el bon ús dels diners que hi aporteu.

Si teniu qualsevol dubte us respondrem a info@catorroella.cat<< Enrera