Arxiu de la CAT i TdMxI

23-12-2010 Concentració davant l'Ajuntament i lectura d'un manifest promogut per la CAT contra la sentència del Suprem en relació a la immersió lingüísticaUna cinquantena de persones es van concentrar dijous, a les vuit del vespre davant la Casa de la Vila de Torroella de Montgrí per mostrar el rebuig a la sentència emesa el dia abans pel Tribunal Suprem espanyol en relació a la immersió lingüística. Durant la concentració, la presidenta de la CAT, Marta Margall, va llegir un manifest de rebuig a la sentència.
El manifest elaborat per la CAT rebutja "contundentment" la sentència ja que considera que el tribunal crea un conflicte on no n'hi ha cap i considera que l'estat espanyol "segueix atacant la voluntat del poble català". La CAT considera que la sentència és un atac clar contra la "cohesió" de la societat catalana.
La CAT, en el manifest, dóna suport a totes les escoles del nostre país i a totes les mostres de rebuig a la sentència i insta al Govern i als partits polítics a mantenir el model educatiu català i a aplicar-lo sense fissures.
La CAT continuarà treballant pel dret a decidir del Poble de Catalunya i en la construcció d'un Estat propi que ens faci lliures i pròspers en el sí de la Unió Europea.<< Enrera