Arxiu de la CAT i TdMxI

23-04-2011 La CAT fa Sant Jordi

Per més informació clica sobre l'acte que t'interessiLa CAT fa Sant Jordi a Torroella de Montgrí


La Coordinadora per l’Autodeterminació a Torroella de Montgrí (CAT) organitza un seguit d’actes festius i reivindicatius coincidint amb la diada de Sant Jordi per promoure el dret a decidir del poble de Catalunya. Curses a peu i en bicicleta, un espectacle infantil, un vermut de sant Jordi, la presentació del llibre de Josep Manel Ximenis sobre les consultes i la presentació del disc ‘Pedres que rallen’ de Cris Juanico són els actes previstos per aquesta diada.
La CAT organitza a partir de les vuit del matí la 1a Montgrí’Independència, tres proves de muntanya per gaudir del fantàstic entorn afegint-hi l’al·licient d’una prova cronometrada. Hi ha previst fer un duCATló, una CATcursa i una CATmarxa en el marc del massís del Montgrí. La informació sobre aquestes proves la trobareu a http://www.catorroella.cat/cursa/inici.html.
Les curses tenen el punt d’arribada al centre de Torroella per coincidir amb el vermut de Sant Jordi, que es farà a la plaça de la Vila, a les dotze del migdia. Al mateix lloc i a la mateixa hora és previst que comenci l’espectacle infantil ZUM, amb la companyia La Tresca i la Verdesca.
A dos quarts de vuit del vespre, a l’Auditori de Can Quintana, es farà la presentació del llibre de Josep Manel Ximenis “D’Arenys de Munt al cel”, que relata l’inici de les consultes independentistes. La presentació d’aquest llibre es fa pocs dies després que vint municipis catalans més, entre els quals hi ha Barcelona, hagin celebrat les seves consultes sobre la independència.
A dos quarts de dotze de la nit, a la Sala, hi ha prevista la presentació del disc Pedres que rallen de Cris Juanico, que tancarà els actes de Sant Jordi a Torroella de Montgrí organitzats per la Coordinadora per l’Autodeterminació a Torroella de Montgrí (CAT).<< Enrera