Arxiu de la CAT i TdMxI

02-01-2012 La I Cursa dels Nassos de Torroella aplega 351 corredors
La I Cursa dels Nassos de Torroella de Montgrí va aplegar 351 corredors que van seguir un circuit urbà agrupats en tres categories. El guanyador absolut de la prova va ser Mohamed Belhadi, d´Ullà, amb un temps de 20 minuts i 24 segons. En aquesta categoria hi van participar 237 corredors a partir de tretze anys que van recórrer una distància de 4.650 metres.

En la categoria de deu a dotze anys hi van participar 51 corredors en un circuit de 1.500 metres i el guanyador va ser Jordi Julià i Rossell, de Barcelona. En la categoria de sis a nou anys hi van prendre part 63 corredors en un traçat de 590 metres i va guanyar-la Pere Casas i Deulofeu, de Torroella.

La inscripció de la cursa era gratuïta però es demanava aportar un quilo de sucre per a Càritas Baix Ter. Es van recollir 374 Kg de sucre i altres aliments per repartir entre les més de 60 famílies que estan atenent actualment.

La cursa va ser organitzada per la Coordinadora per l’Autodeterminació a Torroella (CAT) i per l’Ajuntament de Torroella i va comptar amb la col·laboració de l’associació de comerciants Montgrí Comerç, que es va fer càrrec de l'assegurança d'accidents personals obligatòria de cada participant.<< Enrera