Arxiu de la CAT i TdMxI

07-02-2013 Diguem NO a la bandera espanyolaEl nostre Ajuntament ha rebut una sentència judicial que obliga a l'Alcalde a penjar la bandera espanyola a la Casa de la Vila. Som el primer poble que rep una sentència judicial, a la resta, igual que havia passat fins ara aquí, només s'han rebut requeriments de posar-la.

En el ple d'aquest dijous es votarà una moció per rebutjar aquesta sentència judicial, cosa que en un futur podria suposar sancions en contra del regidors que votin a favor d'aquesta moció. Pel que s'ens ha fet saber la majoria de partits votaran a favor d'aquesta moció de rebuig.

Creiem que hem de donar suport a l'Alcalde i els regidors que estan en contra de posar la bandera espanyola a l'Ajuntament que, també, és el que volem tots nosaltres. Per aquest motiu us convoquem a tots a anar a aquest ple amb les nostres estelades i senyeres. El ple és a les 8 del vespre (20:00) a l'auditori de Can Quintana.

Volem mantenir la situació que hi ha des del 1979, amb només la senyera onejant a la casa de tots.

Per una altra banda, també es presentarà una moció de suport a la Declaració de Sobirania que va fer, fa uns dies, el Parlament de Catalunya. Aquesta moció serà la que va fer l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i que es va llegir el dia 23 de Gener a la Plaça de la Vila.

Feu-ne difusió entre els vostres familiars i coneguts.

Demà tots al ple a fer notar la voluntat d'un poble!<< Enrera