Arxiu de la CAT i TdMxI

29-06-2013 Concert per la Llibertat

ENCARA TENIM ENTRADES!!!A dia d'avui, divendres 7 de Juny, encara tenim entrades per vendre.

Com molts de vosaltres ja sabreu el dia 29 de Juny s'organitza el Concert per la Llibertat al Camp Nou. Nosaltres com a entitat col·laboradora tenim unes quantes entrades per oferir-vos sense que les hagueu de comprar per Internet. El que us podem oferir és un paquet indivisible d'entrada + autocar per un preu de 30€. Les entrades surten a 19€ i la situació serà al gol contrari a l'escenari. L'autocar surt a 11€ per anar i tornar, i es sortirà a les 3 de la tarda (15:00) del pàrquing de la carretera de l'Estartit. Us repeteixo que el paquet és indivisible, és a dir, que no es pot comprar l'entrada sense l'autocar, ni es pot comprar el viatge amb autocar sense l'entrada que nosaltres us venem.

Per tal d'adquirir aquest paquet Entrada+Autocar hi ha 2 punts de venta, el bar Nafent i el bar La Sala. Aquests locals col·laboren amb la venta però no són organitzadors, per tant si teniu dubtes us heu de dirigir a nosaltres a l'adreça torroella-m@assemblea.cat i us respondrem el més ràpid possible. En aquests locals podreu adquirir un tiquet-resguard que es canviarà per l'entrada abans de pujar a l'autocar el mateix dia.

Aquest paquet estarà disponible des d'ara fins el dia 9 de Juny, ÉS A DIR, SI US INTERESSA, US HEU DE MOURE RÀPID!!! Un cop passat aquest dia ja només es podran comprar les entrades per Internet i desplaçar-vos pel vostre compte. De fet aquesta opció la tindreu disponible a partir del dia 3 tal i com s'informa a la web de l'acte www.concertperlallibertat.cat. Aquest termini tant reduït ens ve imposat per l'organització de l'acte.

Esperem que aquesta opció sigui interessant!<< Enrera