Arxiu de la CAT i TdMxI

29-06-2013 Concert per la Llibertat - Indicacions
Algunes indicacions pels que demà veniu amb nosaltres al Concert per la Llibertat amb els busos:

-A les 15h de la tarda tothom al pàrquing de busos (Passeig de Catalunya-Ctra. de l'Estartit), al final de tot, al igual que l'11 de setembre passat. Tot i que anem amb temps es prega puntualitat.

-Porteu el tiquet que se us va donar quan vau fer el pagament dels 30 euros. A l'hora de pujar al bus se us entregarà l'entrada oficial.

-Des de l'organització del concert se'ns ha comunicat que no es deixarà entrar menjar i beure dins del Camp Nou. En principi seran estrictes amb aquest tema. Per tant procureu menjar abans d'entrar i guardeu alguna cosa al bus per la tornada. De totes maneres entenem que dins hi hauran habilitats espais de bar (no ho sabem segur). Aquí us deixem els principals consells i indicacions que des de l’organització del Concert per la Llibertat ens han fet arribar.

-No es permetrà fumar dins el recinte, ni es permetrà entrar llaunes o pots de vidre, bengales o material pirotècnic, punters làsers i animals.

-Sortirem dos busos des de Torroella. Cada bus tindrà un responsable que us informarà de tota la logística.

-El recinte s'obre a les 17h amb la fira d'entitats. L'estadi s'obre a les 18h, el concert es preveu que comenci a les 20h i que acabi a les 00:00hPer més informació del concert visita la web oficial www.concertperlallibertat.cat<< Enrera